Yeni İş Arkadaşınız: Aromaterapi Difüzör Karışımları

Yeni İş Arkadaşınız: Aromaterapi Difüzör Karışımları

 

 Aromaterapi yağlarının hoş kokularının yanı sıra bedenimizde ve ruhumuzda farklı etkiler yarattığını çoğumuz biliyoruz. Meditasyon, uyku gibi rutinlerimizde uçucu yağlar olmazsa olmazımız. Kimi yağlar odaklanmamızda yardımcı olurken, kimi yağlarda rahatlamamızda yardımcı oluyor.

Evde veya ofiste çalışırken, odaklanamadığımız, ne yaparsak yapalım dikkatimizi toplayamadığımız zamanları hepimiz yaşamışızdır. Uçucu yağlardan faydalanmak bu anlarda oldukça iyi bir tercih olabilir. Enerji veren uçucu yağların kokusunu bulunduğunuz ortama yayarak ortamınıza hareketlilik sağlayabilirsiniz.

Aşağıda sizler için farklı uçucu yağ kombinasyonlarından ve özelliklerinden bahsettik. Kendi zevkinize uygun olan uçucu yağ kombinasyonlarını tercih ederek, çalışma ortamınızı canlandırabilirsiniz.

 

 

Yaz Güneşi

- 3 damla Portakal Uçucu Yağı
- 3 damla Limon Uçucu Yağı

Difüzörünüzün haznesine su ekledikten sonra yukarıdaki uçucu yağlardan damlatın. Portakal ve Limon mis kokularının yanı sıra ortamınıza hareketlilik sağlayarak, neşe verecektir. Narenciye kokularını sevenler için harika bir çalışma arkadaşı olabilir.

Tazelen

- 3 damla Nane Uçucu Yağı   
- 3 damla Limon Uçucu Yağı 
- 2 damla Okaliptus Uçucu Yağı

Difüzörünüzün haznesine su ekledikten sonra yukarıdaki uçucu yağlardan damlatın. Nane, limon ve okaliptusun canlı kokusu ile odaklanmanızda yardımcı olan uçucu yağlardır. Hazırlayacağınız bu karışımın kokusu, sizi canlandıracak ve enerji verecek.

- Portakal Yağı, portakal kabuklarından elde edilen uçucu yağ çeşididir. Sıcak, tatlı ve neşe veren kokusu nedeniyle enerji vermesi için aromaterapi uygulamalarında kullanılır.
- Limon Yağı, canlı ve taze kokusu odanıza yayıldığında havaya tazelik ve canlılık katan bir etki yaratacaktır.
- Nane yağı ve okaliptüs yağı buhar distilasyonu yöntemiyle elde edilir. Benzer kokulara sahip bu yağlar keskin kokuları ile odaklanma, canlılık, konsantrasyon için aromaterapide kullanılır.
Yukarıdaki karışımlar pratik ve etkili çözümlerdir. Oda parfümü olarak güzel bir tercih olmalarının yanı sıra canlılık veren güzel çalışma arkadaşlarıdır.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.