Arınmanın En Kolay Yolu: Peeling Tarifleri

Arınmanın En Kolay Yolu: Peeling Tarifleri

Hayatımız boyunca cildimiz gözenek tıkayan pek çok etkenle karşılaşır. Bu etkenler gözeneklerimizi tıkar, selülit oluşumuna davetiye çıkarır veya cildin korumasına ve cansızlaşmasına neden olabilir. Bu etkenlerden cildimizi korumak ise bizim elimizde. Peeling vücudumuzu ölü derilerden arındırarak pürüzsüz hale getiren ve kan dolaşımını hızlandıran, batık ve selülit oluşumunu engellemeye yardımcı olan etkili yöntemlerden birisidir ve düzenli kullanımda ciltte gözle görülen farklar yaratır.

Vücut Peelingi Faydaları

- Ölü derileri temizleyerek, cildi arındırır ve tazeler.
- Düzenli kullanımda cildimiz nemli, pürüzsüz bir görünüme kavuşur.
- Diz, dirsek, ayak gibi bölgeler için peeling çok iyi bir çözüm. Bu bölgelere düzenli peeling yaptığınızda daha kolay nemlendiğini ve daha az deforme olduğunu göreceksiniz.

 

Peeling Nasıl Kullanılır?

- Peelingi temiz cilde uygulamak daha yararlıdır.
- Cilde çok bastırmadan ve cildi zedelemeden peeling yapmak önemli.
- Peeling yapmadan önce cildinizi ılık su ile yıkamak gözeneklerinizi rahatlamasına ve peelingin daha etkili bir sonuç vermesine yardımcı olacaktır.

Evde Vücut Peelingi Nasıl Yapılır?

Hava koşulları gibi nedenler ile her dönem vücudumuzun ihtiyacı olan bakım da değişiklik gösteriyor. Bu nedenle sizler için farklı – tarif sunuyoruz. Cilt bakımımızda doğal yağların mucizelerinden faydalanıyoruz. Aromaterapide kullandığımız sabit ve uçucu yağların güçlü etkileri ile vücut peelinginizi hazırlamak ise vücudunuzu sağlıklı bir şekilde arındırmanın çok iyi bir yolu. Hadi kendi vücut peelingimizi yapalım!

1. Nem Bombası Peeling

- Yarım su bardağı toz şeker 
- 50 ml Hindistan Cevizi Yağı
- 10 Damla Nane Uçucu Yağı

2.Narenciye Bahçesi

- Yarım su bardağı deniz tuzu
- 50 ml Tatlı Badem Yağı
- 5 damla Portakal Uçucu Yağı
- 5 damla Limon Uçucu Yağı

3.Sonbahar Esintisi

- Yarım su bardağı esmer şeker
- 50 ml Buğday Yağı
- 5 damla Tarçın Uçucu Yağı
- 5 damla Karanfil Uçucu Yağı
- 2 damla Akgünlük Uçucu Yağı

İstediğiniz tarifte yer alan malzemeleri bir kavanozda karıştırın. Temiz cildinizi bu peeling ile nazik hareketlerle ovun ve pürüzsün cildin keyfini çıkarın.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.